image

FRENCHLAB: Френското KNOW-HOW TO

French Lab е компания, създадена от ентусиасти на вейпинга, любители на френското ноу-хау.

Разположен в 17-ти район, именно в сърцето на парижката култура се появяват вдъхновенията, емулсиите и творенията на марката.

image

АДАПТАЦИЯ И РАЗВИТИЕ

Внимателното изслушване на нашите клиенти ни помогна да се адаптираме и да им предложим  продукт, възможно най-близък до техните нужди. Изработен във Франция, с вариращи вкусове и комплексни аромати, за да Ви доведем до различни вселени.

Също така вейп културата на нашите създатели, тяхното познаване на пазара и последните иновации ни позволяват непрекъснато да предлагаме продукти, които са още по- чувствени, още по-отличителни, дори по-близки до вас и вашите желания.

image

КОНТРОЛ И БЕЗОПАСНОСТ

Произведени и тествани в нашата френска лаборатория в района на Париж, нашите аромати подлежат на строг контрол на всеки етап от производството, за да ви предложат толкова вкус, колкото и качество.

В съответствие с процес на научноизследователска дейност, ние редовно разработваме широка гама, базирана на задълбочен мониторинг на сектора и тенденциите. Като гаранция за качество, нашите продукти са сертифицирани и с гарантиран произход AFNOR Франция и са проследими на всеки етап, от проектиране до доставка.

Гаранция за качество, нашите продукти са сертифицирани и гарантирани от AFNOR с френски произход и са проследими на всеки етап, от проектиране до доставка.

 

Уверяваме се, че сме напълно прозрачни с нашите потребители относно безопасността и качеството на нашите продукти.

image

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА СУРОВИНИТЕ

Ние отдаваме особено значение на използването на висококачествени суровини, състоящи се от богати аромати, растителен глицерин, пара никотин и пропилен гликол.

Творческият ни процес е разделен на няколко важни стъпки, за да осигурим максимална прозрачност с нашите клиенти.

 

От контрола на готовите продукти до стриктното спазване на законовите норми, нашите продукти отговарят на критериите и изискванията на нормативните уредби.

 

Освен че предлагат уникално чувствено изживяване, продуктите на Frenchlab са проектирани да осигурят оптимална безопасност за всеки потребител.

 

Добрите вкусове са основният интерес на Frenchlab, предлагайки ви най-доброто от Вейпването.

бюлетин

Намерете всички новини за French Puff,
продукти или събития.

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyBack to shop